Miami South Beach

Miami South Beach

Miami South BeachTer afsluiting van deze rondreis in Florida hebben we drie nachten geboekt in the President Hotel in Miami South Beach.

Dit prima hotel staat in hartje South Beach, op loopafstand van vrijwel alle bezienswaardigheden in Miami South Beach.

Bezienswaardigheden Miami South Beach

Naast het mooie en brede strand, met strandwachtershuisjes in allemaal verschillende en vrolijke kleuren, heeft Miami South Beach nog een aantal bezienswaardigheden die wereldberoemd zijn.

Ocean Drive MiamiDe Ocean Drive is een wereldberoemde boulevard die je in veel Hollywood films en tv series kunt zien.

Ocean Drive Miami overdag

Huis Versace Miami BeachAan deze Ocean Drive (1116 Ocean Dr., Miami Beach, FL 33139, om precies te zijn) staat het huis van de vermoorde modekoning Versace.

Voor dit huis werd Gianni Versace, op 15 juli 1997, door seriemoordenaar Andrew Cunanan vermoord. Op USA365.nl staat een uitgebreid artikel over de Moord op Versace: dodelijke gigolo.

Lummus Park

Tegenover het voormalige huis van Versace ligt Lummus Park. Dit park ligt tussen het strand en de drukke Ocean Drive. Iemand die zich even uit de hectiek wil onttrekken, kan lekker uitrusten in Lummus Park.

Lummus Park Miami
Parkiet Lummus Park
Lummus Park

Fietsen huren Miami Beach

Fietsen Miami BeachMiami Beach graag op de fiets ontdekken?

Geen probleem!

In Lummus Park is ook een Decobike fietsstation.

Met je creditcard kun je hier een fiets huren en je kunt de fiets hier, maar ook bij andere Decobike stations, weer stallen.

Een plattegrond van de fietsstations, prijzen van de fietshuur, een video en nog veel meer informatie kun je vinden op de website van Decobike.

Overdag biedt Miami South Beach veel bezienswaardigheden, maar als het donker wordt, dan komt de Ocean Drive met de vele Bars, Clubs, restaurants, een gezellige drukte en natuurlijk de neon verlichting pas echt tot leven.

Bruisende Ocean Drive

Boulevard hotel Miami
Neon Ocean Drive
Breakwater hotel Ocean Drive

Afsluiting van een lange en prachtige Amerika reis.

De dagen in Miami South Beach zijn niet alleen de laatste dagen van deze fantastische rondreis in Florida, maar ook de afsluiting van de lange reis in Amerika, die we in 2012 hebben mogen maken.

We begonnen bij de watervallen van Foz do Iguacu, maakten een rondreis in Costa Rica, bezochten drie eilanden van Hawaii, verbleven nog een volle dag in Los Angeles en maakten ter afsluiting van deze vakantie in Amerika dus deze rondreis in Florida.

Het was een onvergetelijke reis!

Florida tips » « Fort Lauderdale