Reizen door Amerika | Disclaimer

De website Reizen door Amerika is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand gekomen.

Mocht je echter toch een probleem ondervinden of een fout signaleren, dan horen wij dit graag!

Door zelf een rondreis te maken langs de Westkust van Amerika is het idee ontstaan om van deze belevenis een website te maken met foto's, informatie en tips.


Waarschuwing voor herhalingsgevaar!

Wanneer je eenmaal in Amerika op vakantie bent geweest dan is het herhalingsgevaar erg groot en zo ook bij ons. Inmiddels hebben we meerdere reizen naar de Verenigde Staten gemaakt en naar andere landen op het continent Amerika.

Kīlauea IkiHawaii

Tijdens een Hawaii vakantie hebben we drie eilanden van deze bijzondere staat ontdekt: Big Island, Maui en Oahu.

De foto hier rechts is gemaakt tijdens een prachtige wandeling in Hawaii Volcanoes National Park.

Een vakantie naar Hawaii is niet goedkoop, maar hoeft niet per definitie duur te zijn. Op de pagina Big Island kun je bijvoorbeeld lezen dat we niet in een duur resort verbleven.

Vakantie Florida 2014Florida

Florida hebben we een keer in de zomer tijdens een rondreis van 19 dagen en een keer in de winter tijdens een (werk)vakantie bezocht.

De foto hiernaast is in Key West gemaakt.

Wanneer je een reis naar Florida aan het plannen bent, dan is de pagina met Florida vakantietips een aanrader om te lezen.

New York

Brooklyn Bridge Skyline

Bovenstaande foto is gemaakt vanaf de Brooklyn Bridge. Tijdens een 7 daagse stedentrip New York hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan en gezien.


Copyright

Alle foto's op deze website en onze Facebook-pagina zijn door ons zelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Op alle foto's en teksten van deze website rust copyright.

De inhoudelijke informatie, beeld- en/of videomateriaal van deze website mag dan ook niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Reizen door Amerika worden gedupliceerd of gebruikt.

Reizen door Amerika kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website en/of voor de gevolgen van het gebruik van de website.

Info voor internet marketing bedrijven

We krijgen veel aanvragen van internet marketing bedrijven voor het plaatsen van (een gast-blog met) links. Wij plaatsen GEEN betaalde links op deze Amerika website en deze aanvragen worden dan ook niet beantwoord.

« Home