St. Augustine

St. Augustine welcomeSt. Augustine is een prachtig oud stadje en zeer zeker de moeite waard om aan je rondreis in Florida toe te voegen.

Bij de planning van deze rondreis was St. Augustine één van de vraagtekens, er is zoveel te zien in Florida en St. Augustine was in onze route best een omweg.

Het fort "Castillo de San Marcos", de vele mooie oude gebouwen, de "Bridge of Lions", de gezellige sfeer in de winkelstraatjes, bars en restaurants waren deze omweg dubbel en dwars waard.

St. Augustine is dan ook één van de hoogtepunten van de rondreis in Florida geworden!

Castillo de San Marcos

Eén van de populaire bezienswaardigheden in St. Augustine is Castillo de San Marcos.

Het fort is in twee lange bouwperiodes gebouwd. De eerste fase was van 1672 tot 1695, de tweede periode liep van 1738 tot 1756.

Castillo de San MarcosCastillo de San MarcosCastillo de San Marcos

Praktische informatie, zoals openingstijden, entreeprijzen en andere info over Castillo de San Marcos kun je vinden op de officiële website van National Park Service.

Bridge of Lions

Het oudste stadje van de USA heeft een prachtige ophaalbrug, de Bridge of Lions.

Bridge of LionsBridge of LionsBridge of Lions

Meer bezienswaardigheden

Binnenkort zal deze pagina worden aangevuld met meer informatie en foto's over de bezienswaardigheden van St. Augustine.

Information Center St. AugustineCasa Monica HotelAlcazar Hotel

Na een volle dag te hebben genoten in St. Augustine rijden we de volgende dag naar Daytona Beach, waar we o.a. een tour doen bij Daytona International Speedway.


banner